2010. március 9., kedd

Kèrdès

Lànyok, mit szòlnàtok hozzà, ha ezt a blogot (èrdeklodès hiànyàban) bezàrnànk? Vagy mèg ne?

10 megjegyzés:

 1. Attól, hogy nem jelzek vissza, én olvasom! Persze, ahogy szeretnétek. Többség dönt, ha akarjátok törlöm a blogot. ? :(

  VálaszTörlés
 2. Ne zárd be ha nem muszáj...én is jövök ha írsz!

  VálaszTörlés
 3. Sziasztok!

  Talán jobb ha leírom ide, bár nem akartam eredetileg kiírni egyik blogra sem. Mostanság nem az akaratommal vagy az érdeklődésemmel van baj. Valahogyan nagyon összejöttek a családban a gondok. A középső gyerekünk (problémás) befejezte, pontosabban abbahagyta nappalin a gimit. levelezőn folytatja, munkát keresünk neki kevéske sikerrel. Anyám beteg, (kemoterápia, sugárkezelés) Ami pozitív az a napokban beinduló építkezésünk, de nyilván ez is elfoglaltsággal jár. Sokszor este 9-kor beesem az ágyamba és kész. Háát nem tudom mit mondhatnék. Fájna a szívem. Fájna ha bezárna a blog. Ugyanakkor tény, hogy nem várható el senkitől hogy áldozatos munkával életben tartson egy olyan blogot amit ritkán látogatunk. Pontosabban olvasom én az új dolgokat, de amint látható csak ritkán van erőm tanulni is. Nem tudom mit írhatnék. Én ha a lelkem mélyére nézek most úgy érzem, hogy szeptember, októbernél előbb nem lesz időm olszt tanulni. Katicának és Magdalénának ez sok sok idő illetve áldozat. nem biztos hogy a puszta olvasgatásért elvárható Tőlük at áldozatos segítség. November környékén kezdődött ez a házmizéria :-) és bizony monden energiánkat leszívott már akkor is. Nem tudom lányok?? Én a legnagyobb köszönet mellett egy hosszab szünetet tartanék megoldásnak. Még eygszer : folytatni szeretném, nagyon nagyon...az év utolsó negyedében remélhetőleg.

  VálaszTörlés
 4. Lányok, akkor nem törlöm, csak visszavonom, hogy nyilvános legyen. Csak mi látjuk, ha esetlen valaki ráérő idejében ír rá. Más nem tudja majd megnyitni. Így jó? És később, ha újra felvetődik, nyitom és bárki olvashatja.

  VálaszTörlés
 5. Nekem minden megoldàs jò, ha olvassàtok ès tanultok, akkor irok is rà, ahogy idom engedi. Ha be akarjuk zàrni, akkor zàrjuk be. De szuneteltethetjuk is, mondjuk nyàr vègèig. Csak kèrdeztem, hogy èrdekel-e mèg valakit ez a blog,mert ha nem, akkor ne tartsuk feleslegesen.
  Csilla dràga, nem kell mentegetoznod, teljesen megèrtelek, ès persze csak annyit olvass ès tanulj, amennyit tudsz, a csalàd mindennèl fontosabb. Jobbulàst Anyukàdnak.
  Az, amit Barbi irt, az teljesen jò, ès èn akkor rakok fel nèha rà egy-kèt èrdekessèget, filmrèszletet, dalt. Aztàn ha be tudtok ùjra indulni,akkor èn is magasabb sebessègbe kapcsolok majd.

  VálaszTörlés
 6. Sziasztok. Mostanában én is kivontam magam kicsit a forgalomból (a többi blogomon is). Szerintem azért nem kellene bezárni, aki idetéved, annak ami eddig felkerült, az is hasznos lehet. Ha később nagyobb lesz az érdeklődés én is szívesen írok majd megint.

  VálaszTörlés
 7. Sziasztok. Én minden nap benézek, hátha van valami új. Ne zárjátok be, nekem eddig nagyon hasznos volt, és nagyon sajnálom, hogy így "belassult". Hátha megjön a kedv.

  VálaszTörlés
 8. Barbi akkor amit javasoltál részemről teljesen jó. ne csukjuk be, csak legyen meghívásos, Ugye ezt írtad? Ha Katica megtisztel minket egy két érdekességgel az külön ajándék lesz:-)

  VálaszTörlés
 9. Ó, most találtam meg ezt a blogot! Kérlek, NE zárjátok be!!! Grazie mille :-)

  VálaszTörlés